Skip to main content

Afvalcontainer 40m³ huren

Bij Uw Afvalbak kunt u een afvalcontainer van 40m³ huren. Een 40 kuub container is ideaal voor kleinere klussen. Het is een open afvalcontainer die ongeveer een parkeerplek aan ruimte inneemt. Er zijn afvalcontainers van 40m³ verkrijgbaar voor de volgende afvalstromen:

Afvalcontainer 40m³

L 615 x B 250 x H 165

Bezorgen & Ophalen

All-in prijzen incl. btw

Bij Uw Afvalbak kunt u terecht voor het huren van een drie kuub container. De container wordt bij u thuis bezorgd en wordt opgehaald wanneer u erom vraagt. Indien gewenst kunt u de volle container verwisselen voor een nieuwe, lege container.

Welk afval mag er in een 40 kuub container?

Welk afval er in een 40 kuub container mag, is afhankelijk van de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Gaat u uw huis verbouwen en komt er veel beton, metselpuin en vloertegels puin vrij? Dan kunt u voor een bouw-en sloopafval container gaan. Bent u juist met werkzaamheden in de tuin bezig en komt er veel groenafval vrij? Dan biedt de groenafvalcontainer uitkomst. Bedenk vooraf welk afval vrij zal komen zodat u hiervoor de juiste container tot uw beschikking heeft. Weet u niet goed welke container bij uw afval past? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, die u van een passend advies kunnen voorzien.

Hoe vol mag de container zitten?

Om de veiligheid van het transport te bevorderen mag de 40m³ afvalcontainer tot 20 centimeter boven de rand gevuld worden. Het afval mag niet uitsteken boven deze 20 centimeter.

Heb je een vergunning nodig voor een container?

Wanneer een container op eigen terrein wordt geplaatst heb je geen vergunning nodig. Indien u een container wilt plaatsen op een plek die niet uw eigen terrein is, is een melding bij de gemeente meestal voldoende. Elke gemeente hanteert andere voorwaarden voor het plaatsen van een container. Bij vragen kunt u contact opnemen met uw gemeente of met een van de medewerkers van Uw Afvalbak.

  • Gratis afvalbak brengservice
  • Fatsoenlijke prijzen
  • Incl. 8 weken huur
  • Gemakkelijk containers omwisselen
VOOR 16:00 BESTELD OP WERKDAGEN, MORGEN GELEVERD!

Bestel in 4 stappen een container

Bij uwafvalbak.nl bestel je in een paar simpele stappen een container voor jouw klus.

Kies je container

Kies je afvalstroom, formaat container & voorkeurs leveringsdatum en tijdvak.

Container wordt geleverd

Onze chauffeur plaatst de container met de vrachtwagen op je gewenste locatie.

Vullen maar

Jij voert je klus uit & vult de container met je gekozen afvalstroom.

Container laten ophalen

Klaar met de klus of is de container vol? Laat hem door ons ophalen of wisselen.