Skip to main content

Over uwafvalbak

Bij Uw Afvalbak begrijpen we dat bouw- en sloopafval een onvermijdelijk onderdeel is van bouw-, renovatie- en sloopprojecten. Daarom bieden wij een eenvoudige en efficiënte oplossing voor het huren van bouwafval containers. In deze containers kunt u diverse materialen kwijt, zoals puin, steen, hout en metalen. Na inzameling zorgen wij voor een zorgvuldige scheiding en verwerking van de verschillende materiaalsoorten, zodat zoveel mogelijk materiaal gerecycled kan worden.

Bij het huren van een bouwafval container is het belangrijk om te weten welke afvalstromen wel en niet zijn toegestaan. Dit heeft te maken met de verwerking en recycling van het bouw- en sloopafval en de geldende milieuwet- en regelgeving.

Op onze website vindt u een duidelijke lijst met toegestane en niet-toegestane afvalstromen, zodat u zeker weet dat u aan alle voorschriften voldoet.

Afhankelijk van de omvang van uw project en de hoeveelheid bouwafval kunt u bij Uw Afvalbak kiezen uit verschillende opties. Voor kleinere hoeveelheden afval is onze Big Bag een uitstekende keuze, geschikt voor 1m³ of 3m³ sloopafval. Voor grotere hoeveelheden bieden wij bouwafval containers in diverse inhoudsmaten: 3m³, 6m³, 10m³ (gesloten) en 15m³. Zo kunt u altijd de juiste oplossing vinden voor uw specifieke situatie.